't Luifeltje wint Sarto beach Toernooi!

In de stromende regen zijn we op zaterdag 30 augustus 's morgensvroeg vertrokken naar Zoutelande voor het jaarlijkse Beach volleybal toernooi van VC Sarto. 't Luifeltje werd die dag vertegenwoordigd door 2 teams.

Om 10.30 uur begon de eerste wedstrijd. De sfeer zat er direct goed in! Helaas was het 's morgens af en toe rennen naar het beachhuis om te schuilen voor de regen. Maar de bakjes koffie en warme choco deden wonderen. Hier en daar zaten mensen zelfs aan de snert. Na de pauze klaarde het weer op en verscheen af en toe zelfs de zon.

Het resultaat.... ons team 'De Badgasten' kwam terecht in de spannende finale.... en won de eerste prijs! Hartelijk gefeliciteerd! Na de huldiging van dit spetterende team werd daarnaast Jasper Jaspers uitgeroepen tot scheidsrechter van de dag. Waarom? Geen idee! Hij was te laat, van een verkeerd team en het fluiten was ook niet op en top. 'Het zal zijn naam wel zijn'.

Na het toernooi hebben we met z'n allen een hapje gegeten bij een gezellig strandpaviljoen en zijn vervolgens moe maar voldaan naar huis gereden. Het was een erg leuk toernooi waarbij erg sportief en onderling leuk werd gespeeld.

Volgend jaar weer!

Bekijk hier alle foto's

Publicatie: 1 september 2014

Nieuws

start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.
start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.

Op 28 augustus 2019 starten de trainingen voor seizoen 2019-2020 weer. Om de spieren weer los te maken voor het nieuwe seizoen en daarna weer wat bij te kletsen over de vakantie-ervaringen, starten we om 21:00 met de training. Iedereen weer met frisse zin voor een nieuw seizoen volleybal, recreatief en/of compitatief.

Lees verder
ORV-MIX toernooi
ORV-MIX toernooi

Als afsluiting van NeVoBo en ORV competitie wordt jaarlijks het ORV-MIX toernooi georganiseerd. Teams of individuele spelers worden op deze woensdagavond in een willekeurig team geplaatst. Zo spelen ze waarschijnlijk ook tegen leden van hun eigen reguliere team.

Lees verder
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.

Voor leden van VC 't Luifeltje is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van de fitnessruimte van T-Kwadraat.

Lees verder