Speciale trainingen Pieter de Leijer

Tot aan seizoen 2016-2017 werden speciale trainingen verzorgd door Pieter de Leijer.

Tijdens deze trainingen die bedoeld waren voor alle leden, werd dieper ingegaan op alle facetten van het volleybal.

In 2017-2018 is er nog geen vervanging gevonden voor deze trainingen.

Wij bedanken Pieter voor de manier, waarop hij dit voor een groot aantal seizoenen voor ons verzorgd heeft.

 

Pieter de Leijer
Pieter Leijer is al vanaf zijn veertiende actief als volleybaltrainer. Dat begon toen hij op gymnasium Beekvliet in Sint-Michielsgestel andere scholieren de beginselen van deze sport bijbracht. Daarna trainde hij diverse clubs in Noord-Brabant. Die konden gebruik maken van zijn ruime ervaring als volleybalspeler op topniveau. De Leijer speelde jarenlang bij VVC in Vught, dat landskampioen werd in 1981 en in 1980 en 1981 de nationale beker won. Daarmee doorbrak het team de hegemonie van clubs uit het westen zoals Starlift en AMVJ. Bestuurslid Kroon stond in zijn toespraak stil bij dit historische feit. In die periode was De Leijer bovendien een vaste waarde voor het Nederlands volleybalteam.                             

Speciale traingen

Publicatie: 8 augustus 2012

Nieuws

start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.
start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.

Op 28 augustus 2019 starten de trainingen voor seizoen 2019-2020 weer. Om de spieren weer los te maken voor het nieuwe seizoen en daarna weer wat bij te kletsen over de vakantie-ervaringen, starten we om 21:00 met de training. Iedereen weer met frisse zin voor een nieuw seizoen volleybal, recreatief en/of compitatief.

Lees verder
ORV-MIX toernooi
ORV-MIX toernooi

Als afsluiting van NeVoBo en ORV competitie wordt jaarlijks het ORV-MIX toernooi georganiseerd. Teams of individuele spelers worden op deze woensdagavond in een willekeurig team geplaatst. Zo spelen ze waarschijnlijk ook tegen leden van hun eigen reguliere team.

Lees verder
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.

Voor leden van VC 't Luifeltje is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van de fitnessruimte van T-Kwadraat.

Lees verder