Luifeltoernooi 2020

Op zondag 5 april 2020 zal het 20e Luifeltoernooi georganiseerd gaan worden. Het toernooi vindt plaats in Sporthal Dongewijk, Dongewijkdreef 40 te Tilburg. We willen ook dit jaar proberen teams in te delen in 3 verschillende niveaus: Beginner - Gemiddeld -Gevorderd.

De zaal is open vanaf 12:00 uur. De wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 12:30 uur en (ongeveer) 18:00 uur. Het streven is om in ieder team minimaal één dame op te stellen. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere teams in te schrijven.

Zoals gebruikelijk is het toernooi niet uitsluitend bedoeld voor verenigingen, ook gelegenheidsteams zijn van harte welkom. Wellicht is dit de uitgelezen gelegenheid om met familie, buren, vrienden of kennissen een dagje  lekker te volleyen. Als vereniging hopen we vooral dat er lekker gespeeld kan worden, maar nog belangrijker vinden we dat het een leuk, gezellig en sportief toernooi zal worden.

Inschrijving is vanaf nu mogelijk, Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00 per team, te voldoen bij inschrijving op rekeningnummer NL30 INGB 0003 4345 41 t.n.v. VC 't Luifeltje, onder vermelding van de naam van het team/vereniging. De inschrijving sluit op zondag 29 maart 23:59 uur!

Nieuws

ORV-MIX toernooi
ORV-MIX toernooi

Als afsluiting van NeVoBo en ORV competitie wordt jaarlijks het ORV-MIX toernooi georganiseerd. Teams of individuele spelers worden op deze woensdagavond in een willekeurig team geplaatst. Zo spelen ze waarschijnlijk ook tegen leden van hun eigen reguliere team.

Lees verder